Produsele achizitionate de pe site-ul www.agrozootehnie.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de curier, contactandu-ne la office@agrozootehnie.ro .
Returul va fi luat in considerare daca ne trimiti email-ul cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii de catre curier.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu vom accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deterioarate de catre tine: urme de uzura sau folosirea excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator / distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Costul transportului pentru retur este suportat de catre cumparator. 

Iti vom returna costul produsului returnat in termen de 15 zile de la data la care s-a facut receptia produsului returnat, s-a constatat indeplinirea conditiilor de retur si acesta a fost aprobat.

Cumparatorul se obliga  sa ii indice vanzatorului un cont bancar corect prin email, in care se va returna suma incasata.
Corectitudinea contului este responsabilitatea exclusiva a cumparatorului.

In masura in care la receptia produselor returnate se constata ca nu sunt indeplinite conditiile anterioare, returul va fi refuzat si produsul va fi restituit cumparatorului.