Termeni și Condiții

Bun venit pe agrozootehnie.ro! Accesând și utilizând acest site web, sunteți de acord să respectați și să fiți supus tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste reguli înainte de a folosi acest site. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Descrierea Serviciului

agrozootehnie.ro oferă informații despre produse agrozootehnice, inclusiv descrieri, prețuri și detalii tehnice. Ne străduim să oferim informații precise și actualizate, dar nu putem garanta corectitudinea absolută a tuturor informațiilor.

2. Accesul la Site

Accesul la acest site poate fi restricționat temporar pentru întreținere sau alte motive. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la site oricui, în orice moment, fără notificare prealabilă.

3. Utilizarea Informațiilor

Orice informații sau conținut disponibil pe agrozootehnie.ro sunt destinate exclusiv scopurilor informaționale. Utilizarea acestora se face pe riscul utilizatorului și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele consecințe generate de utilizarea acestor informații.

4. Drepturi de Autor

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor disponibile pe acest site sunt proprietatea noastră sau a proprietarilor noștri de licență. Utilizarea acestor materiale este permisă doar în conformitate cu prevederile dreptului de autor și alte legi aplicabile.

5. Politica de Confidențialitate

Informațiile personale colectate prin utilizarea acestui site sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți această politică pentru a înțelege modul în care colectăm, folosim și protejăm datele dvs. personale.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica în orice moment acești Termeni și Condiții. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Utilizarea continuă a site-ului după modificări reprezintă acceptarea dvs. a acestor modificări.

7. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@agrozootehnie.ro.

Prin accesarea și utilizarea site-ului agrozootehnie.ro, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Vă mulțumim pentru vizită!